Tjänster

Barnpassning från Nanny Belle ger dig lite guldkant i vardagen. Tack vare RUT-avdraget får du privat barnpassning och lite egentid i vardagen till ett lågt pris. Barnvakt och privat barnpassning kan vi i dag erbjuda i Göteborg och Örebro. Nanny Belle erbjuder också pedagogisk barnomsorg på dagar genom den kommunala barnomsorgspengen. Det betyder att du kan sätta ditt barn i Nanny Belles trygga händer genom den kommunala barnomsorgen.


RUT-avdraget gör att du får dra av halva arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, som barnpassning, från din skatt. Själva rapporteringen sköter vi åt dig, och du betalar redan från början rätt summa. RUT-avdraget gäller för upp till 50 000 kronor per år. från januari 2016 kommer RUT avdraget att sänkas till 25 000 kr per år. Är ni två personer över 18 år i hushållet blir det 50 000. Om du överskrider maxbeloppet betalar du fullt pris för tjänsterna, från 250 kronor/h. Läs mer om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida.


Privat barnpassning

Vi vet att det kan vara svårt att få vardagen att gå ihop ibland. Jobbet tar tid för både dig och din partner, det ska hämtas och lämnas på dagis och skola, mat ska handlas och lagas, och någonstans däremellan ska ni hinna träna, rå om er själva och vårda kärleken och relationen. Vi vet, vi är ju föräldrar själva.

Det är därför Nanny Belle finns. Vi ger dig lite mer frihet och underlättar livspusslet. Vi ger dig möjligheten att gå och träna, åka och storhandla i lugn och ro eller gå på bio och äta en god middag med din partner, och lugnt veta att dina barn är i trygga händer.

Våra barnvakter passar ditt barn på dina villkor. Vi kan hämta ditt barn efter skolan eller mötas upp senare.

Tack vare RUT-avdraget är barnpassning inte dyrt. Efter RUT-avdraget betalar du bara från 150 kronor/timme, om ni beställer 10 timmar i månaden

Vid beställning av Pris vardagar 07-19 Pris övrig tid
minst 20 h/mån 150 kronor/h 180 kronor/h
minst 10 h/mån 175 kronor/h 200 kronor/h
enstaka tillfällen 200 kronor/h 220 kronor/h
Pris inklusive moms, efter skattereduktion.

Boka 5 dagar i förväg för att vara säker på att vi har personal tillgänglig.
Avbokning måste ske minst 24 timmar innan den bokade tiden. Minimidebitering 3 timmar per tillfälle.

Kombinera barnpassning med andra hushållsnära tjänster

Varför inte kombinera barnpassningen med andra hushållsnära tjänster? Vi kan hjälpa dig med allt från inköp och matlagning till tvätt, städning och fönsterputs.

Barnpassning på bröllop och fest

Ska du ha bröllop eller fest har du säkert funderat på hur du ska se till att även de minsta gästerna har det bra. Då har vi lösningen för dig.

Våra barnvakter tar hand om barnen på bästa sätt. Vi pysslar, leker lekar och håller igång med aktiviteter så att barnen har det lika kul som ni vuxna.

Företags Event

När ditt företag ska ordna event kan det vara en bra idé att tänka även på barnen. Kanske ska ni ha firmafest och låta era anställda kunna koppla av även från jobbet som förälder en stund. Kanske har ni ordnat ett kundevent i hopp om nya affärer, men riskerar att bli störda i förhandlingarna av barnen som snabbt tröttnar på att diskutera fördelar med olika modeller och priser.

Låt våra barnvakter ta hand om barnen. Vi skräddarsyr ett aktivitetspaket som passar barn som är 1-10 år, allt utifrån era behov och förutsättningar. Vi har barnen i fokus och ser till att både de och deras föräldrar kommer ihåg ditt företag med glädje.

Referenser

 • För oss är det otroligt bra att kunna använda oss av Nanny Belles tjänster! Tack vare dem är det möjligt för vår dotter att få vara i sin vanliga, trygga hemmiljö och träffa trevlig och välutbildad personal. Det gör att vi som föräldrar känner oss helt trygga under tiden då vi låter någon annan ta hand om det finaste och käraste vi har! Mvh. Peter och Åsa.

  Kund i Örebro

 • Hej Leila, Jag tycker det har gått väldigt bra med Roxana och kommer framöver att anlita er nästa gång jag behöver hjälp igen. Tusen tack igen! Hälsningar Maria

  Kund i Örebro

 • NannyBelle har fungerat jättebra för oss! Jag känner mig trygg när barnvakten kommer. Eftersom det är samma person varje gång vet jag att barnen kommer att trivas. De tycker jättemycket om Hagge. Hälsn. Eva

  Kund i Örebro

 • Hej Leila! Rasha var fantastisk, vi kunde inte vara mer nöjda! Hon fick genast fin kontakt med Siri, och var ordentlig och seriös. Vi hoppas ha anledning att anlita henne igen. Mvh, Malin

  Kund i Göteborg

 • Jag trivs bra med barnvakterna från Nanny Belle! Det känns skönt att kunna lämna barnen och veta att de har det bra. Hälsn. Gunhild

  Kund i Örebro